Even kennismaken

Spring! Coaching & Training

Het belangrijkste in communicatie is te horen,
wat er niet wordt gezegd.  

Spring! Coaching & Training staat voor enthousiasmeren, inspireren, confronteren, verbinden en geeft energie.

Mijn sprong

In 2009 is Désirée Brugmans als zelfstandige begonnen met Spring! Training en Coaching. Een sprong in het diepe na jarenlang werkzaam te zijn geweest in het onderwijs als leerkracht, leerlingen- en docentencoach, ambulant begeleider en gezinscoach.
Heel vaak komen er mensen op mijn pad die een duwtje in geloven in eigen kunnen nodig hebben. Vaak stel ik de juiste vraag en komt er een mooi gesprek op gang. Het zorgt voor veel energie van beide kanten en dat is mijn drive.
Vanuit zelf vallen en opstaan heb ik geleerd dingen te doen waar ik mij goed bij voel en waar ik écht in geloof vanuit een positieve levenshouding. Die inzichten geef ik graag door om het leven te laten groeien tot iets wat inspireert, energie geeft en waar je trots op mag zijn. 

Jij bent de moeite waard

Mensen werken graag met mij samen vanwege mijn enthousiasme, oprechte aandacht, creativiteit, humor en ervaring. Mijn directe benadering is soms confronterend en levert weerstand op. Het biedt echter wel een opening om persoonlijk te groeien. Ik kan mensen stimuleren en vertrouwen geven.
Iedereen is de moeite waard om goed voor zichzelf te (kunnen) zorgen. Dat betekent grenzen aangeven, nee-zeggen en jezelf tijd, rust en ontspanning gunnen.

Dat betekent niet dat je altijd positief moet zijn. Van hobbels op de weg in je leven kun je veel leren. Als moeder van drie kinderen, waarvan een extra uniek is, heb ik geleerd dat veel niet logisch of vanzelfsprekend is. Het gaat erom dat je moet leren elkaars taal te spreken en te begrijpen. Leren omgaan met je tekortkomingen en de tegenslagen in je leven kan helpen bij het maken van keuzes om te doen wat jij wilt doen.

Word weer regisseur van je eigen leven

In mijn praktijk ontmoet ik mensen die naar “iets” op zoek zijn in hun werk of privé. Désirée is een vraagbaak gericht op stressproblematieke en wat daarom heen speelt. Ze begeleidt je als stresscoach bij het reduceren van (teveel) stress in je privéleven of bij je werk. Krijg inzichten om dingen anders te gaan doen, hulp bij het maken van keuzes en behoud van motivatie en werkplezier. Word weer regisseur van je eigen leven.
Ook is er veel expertise aanwezig voor jongeren en volwassenen met autisme en ADHD.
Voorkom een burn-out en houd energie over.

In het werken met teams staat resultaatgerichte procesbegeleiding voorop om daarin te komen tot gezamenlijke doelen en acties.

Geloven in jezelf en in je eigen kwaliteiten staat voorop!

Coachen bij SPRING! is een vorm van persoonlijke begeleiding en vooral gericht op het verhaal tussen de regels.
Soms is er behoefte aan een luisterend oor of aan iemand die een spiegel voor houdt. Samen gaan we op zoek naar het antwoord op vragen en het ontrafelen van problemen om zo te komen tot oplossingen waarmee je weer verder kan.

Kijk vanuit een ander gezichtspunt in de spiegel. 

Het is een laagdrempelige vorm van hulpverlening waarbij je doelen gaat formuleren en gaat handelen om deze doelen te bereiken. Denk hierbij aan het beter leren kennen van jezelf, aan het leren omgaan met je eigen emoties en overtuigingen en aan het leren omgaan met persoonlijke problemen en vragen.

Wat kun je zodanig veranderen dat je er niet meer (of minder) door gehinderd wordt en jij het leven weer zo kunt leven als jij wilt?

Maak eens tijd voor een goed gesprek!

Ga daarna weer met energie, enthousiasme en plezier leven, functioneren en werken!

Voor meer informatie:

Of bel: 06 403 190 25  (Désirée Brugmans)

“Spring! en de volgende sprong dient zich vanzelf aan”