Even kennismaken

Spring! Coaching & Training

Het belangrijkste in communicatie is te horen,
wat er niet wordt gezegd.  

Spring! Coaching & Training staat voor enthousiasmeren, inspireren, verbinden en motiveren.

SPRING! Coaching & Training wordt geleid door Désirée Brugmans. Zij is een vraagbaak gericht op stressproblematieke en wat daarom heen speelt.
Ze begeleidt je als stresscoach bij het reduceren van (teveel) stress in je privéleven of bij je werk. Krijg inzichten om dingen anders te gaan doen, hulp bij het maken van keuzes en behoud van motivatie en werkplezier. Word weer regisseur van je eigen leven.
Voorkom een burnout en krijg en houd energie over.

Geloven in jezelf en in je eigen kwaliteiten staat voorop!

Coachen bij SPRING! is een vorm van persoonlijke begeleiding en vooral gericht op het verhaal tussen de regels.
Soms is er behoefte aan een luisterend oor of aan iemand die een spiegel voor houdt. Samen gaan we op zoek naar het antwoord op vragen en het ontrafelen van problemen om zo te komen tot oplossingen waarmee je weer verder kan.
SPRING! Coaching & Training laat het leven groeien tot iets wat inspireert, energie geeft en waar je trots op kunt zijn. Désirée geeft dit graag door en hoopt zo verbindingen te maken.

Kijk vanuit een ander gezichtspunt in de spiegel. 

Het is een laagdrempelige vorm van hulpverlening waarbij je doelen gaat formuleren en gaat handelen om deze doelen te bereiken. Denk hierbij aan het beter leren kennen van jezelf, aan het leren omgaan met je eigen emoties en overtuigingen en aan het leren omgaan met persoonlijke problemen en vragen.

Wat kun je zodanig veranderen dat je er niet meer (of minder) door gehinderd wordt en jij het leven weer zo kunt leven als jij wilt?

Maak eens tijd voor een goed gesprek!

Ga daarna weer met energie, enthousiasme en plezier leven, functioneren en werken!

Voor meer informatie:

→ Plan hier een gratis gesprek met mij in,
dan zet ik alvast de koffie.

Of bel: 06 403 190 25  (Désirée Brugmans)

“Spring! en de volgende sprong dient zich vanzelf aan”