Samenwerkingspartners

Coach Circle

SPRING! Coaching & Training is ook te vinden op: Coach Circle.

Coach Circle platform heeft als missie om hét fundament te leggen voor een gelukkiger leven, diep van binnenuit. Wij maken een professioneel coachtraject toegankelijk, laagdrempelig en overzichtelijk. Met zicht op kwaliteit. Waardoor jij zelf de regie kunt nemen bij het maken van de keuze om de coach te vinden die bij jou past.

https://www.coachcircle.nl/

 

Sparren:

Ondernemen is per definitie een eenzame bezigheid. Uw obstakels en uitdagingen wilt u af en toe delen met iemand die de klappen van de zweep kent. Niet uw accountant of huisbankier die deskundig zijn op hun deelgebied, maar iemand die u neutraal ondersteunt, die problemen vertaalt naar kansen, die u helpt, die niet op uw stoel gaat zitten, maar vooral fungeert als rugleuning.

www.brugmans-advies.nl

 

De Kracht, is hét expertisecentrum voor kinderen en jongeren die extra ondersteuning nodig hebben bij het leren en opgroeien.
Er wordt kennis en begeleiding geboden aan scholen in het reguliere en specialistisch onderwijs. Mogelijkheden hierin zijn het geven van trainingen, coachtrajecten, begeleiding en onderzoek gericht op het versterken van de leerlingen, leerkrachten, ouders en andere professionals rondom de leeromgeving. Dit kan op individueel niveau of in groepsverband plaatsvinden.

www.dekracht.com

 

sSprong B.V. | LinkedIn

www.ssprong.nl

Missie

Het laten groeien van mensen en het verbeteren van prestaties in uw organisatie. Beter presteren, met meer plezier! 

Visie

sSprong is een specialist in maatwerk trajecten op het gebied van prestatieverbetering. 
Het is onze overtuiging dat het maken van een ‘sprong’ noodzakelijk is om  groei en continuïteit te realiseren. Het is immers zaak om niet alleen de lopende zaken te managen, maar tevens de strategische koers te blijven toetsen aan de ontwikkelingen in uw branche. Te lang vasthouden aan ‘behoud’ zal juist de continuïteit bedreigen.  Het maken van deze sprong vraagt om nieuwe inzichten en competenties van u en uw medewerkers.